RSS feed

Columns

 • Samenwerken

  De proeflessen voor het gymnasium zijn gestart. De kinderen uit groep acht komen binnen in kleine groepjes en worden door de coördinator naar de lokalen gebracht.... Lees verder
   
 • Meningen

  Column_meningen_news_index
  Iedereen heeft een mening over hoogbegaafdheid. Een mening die graag en veelvuldig gedeeld wordt. Dat doe ik zelf ook, gevraagd en ongevraagd. ... Lees verder Reacties(0)
   
 • Lekkel Eteh!

  Column_eten_news_index
  18 december gingen we met de klas naar de hollywok. Toen ik naar binnen liep waren onze tafels nog helemaal leeg.... Lees verder Reacties(0)
   
 • Hoogbegaafden zijn lastpakken

  Column_lastpakken_news_index
  Hoogbegaafden zijn lastig. Ze stellen te veel vragen. Ze zijn bijdehand en wijzen je op je fouten. En dat niet altijd op even vriendelijke wijze. Ze voelen zich te goed om huiswerk te maken, maar halen vervolgens geen tienen: belachelijk. ... Lees verder Reacties(2)
   
 • Maatschappelijke stage

  Column_stage_news_index
  Inmiddels zit ik in drie atheneum en dit jaar is het zover: we moeten een maatschappelijke stage doen. Een maatschappelijke stage als je elf bent is niet zo gemakkelijk, maar gelukkig wist ik al wat ik graag wilde: iets met films of computers. ... Lees verder Reacties(0)